+47 930 41 253 post@gildehall.no

Aktiviteter,- til alle anledninger

.

.

.

.

.

Vårt aktivitetstilbud mener vi kan være noe som kan passe enhver. Her har vi alt i fra skytterbane for pil- og bue, luftbørser, en skotthyllbane med mer. Alt dette omkranser vår 9- hulls golfbane. Velg etter ønske, og vi lager et opplegg for dere, som vil gjøre det til en dag dere vil huske!

Golfbane

Ovenfor gården, og med flott utsikt over Byneshalvøya og Gaulosen, finner du blant annet vår korthulls golfbane. I flotte naturomgivelser finner du en 9 hulls kortbane for golf. Her kan du ta et uhøytidlig «slag i det grønne» uten green-card. Golf-utstyret holder selvfølgelig vi. Hvorfor ikke unne seg en opplevelse,- gjøre noe morsomt sammen? Vi tilbyr en uhøytidlig turnering for dere på vår 9-hulls kortbane. Dette skal først og fremst være moro, og vertskapet står for instruksjon før deltakeren bli sendt ut på banen.

Andre aktiviteter vi kan tilby;

Luftbørserskyting
I skogholtet, finner du en enkel bane for skyting med luftgevær. Vi holder profesjonelt utstyr som trengs til dette.

Tårnbygging
Tårnbygging er ikke alltid like enkelt. Her utfordres deltakerne til på kortest mulig tid finne løsningen på å bygge et høyest mulig tårn av utfordrende materialet. Dette krever kreative løsninger og samarbeid!

Kart og posisjonering
I denne oppgaven blir deltakerne utfordret til å finne geografiske punkter og angi disse i kartposisjoner. De geografiske punktene blir oppgitt som rebus.

Natursti
Har du lyst til å sette kunnskapen på prøve i vår natursti? Her finner du oppgaveposter som passer for enhver, hvor du får prøvd forskjellige kunnskapsområder.

Pil & Bue
På pil og bue-banen skyter vi med profesjonelt utstyr mot blinker og dyrefigurer.

Stokken
Stokken er en øvelse hvor både konsentrasjon og samarbeid settes på prøve. Her skal deltakerne skifte plass på kortest mulig tid, uten å berøre bakken.

Skotthyllbane
I utkanten av golfbanen har vi anlagt en skotthyllbane hvor lagene konkurrere seg i mellom.

Avstandsbedømmelse
Avstandsbedømmelsen går ut på å angi avstander til 10 forskjellige punkter i terrenget.

Måloppdagelsen
Her skal deltakerne i fellesskap finne fram til gjenstander som er fordelt i området.

Kims lek
Dette er en oppgave som setter deltakernes hukommelse på prøve.

Quiz
Her får deltakerne teste sin allmenkunnskap…