+47 930 41 253 post@gildehall.no

Godt er det å sitte i ei god og varm Bergbu mellom «slagene» på Aktivitetsarenaen! Eller sitte å kjenne på godværet en sommerdag ute…

Med det pågående coronaviruset som er i hverdagen vår enda er det viktig for oss å tilrettelegge for våre gjester der hvor vi tar smittevern på alvor. Som en av våre fordeler har vi kun bestilte arrangement og kun èt arrangement om gangen. Dermed kan du og dine gjester disponere vår Aktivitetsarena og Bergbutun helt alene som igjen gjør til at det blir mindre trengsel og ikke kontakt med andre enn de i ditt arrangement.

Midt i Aktivitetsarenaen ligger Bergbutunet. På tunet finner du Bergbua som rommer ca. 60 personer, og tilhørende utebenker som rommer ca. 40 pers.

På Aktivitetsarenaen finner du både enkeltaktiviteter og sammensatte opplegg som måtte passe ditt behov. Det kan f.eks. være et «slag» golf på vår 9- hulls korthullsbane, en øvelse i hinderløypa som en del av teamutviklingen, eller bare noen aktiviteter for å ha det litt moro.

Aktivitetstilbudet er tilpasset årstidene.

Spør oss, og vi skreddersyr gjerne en aktivitetsdag for dere!

Vårt aktivitetstilbud mener vi kan være noe som kan passe enhver. Her har vi alt i fra skytterbane for pil- og bue, luftbørser, en skotthyllbane med mer. Alt dette omkranser vår 9- hulls golfbane. Velg etter ønske, og vi lager et opplegg for dere, som vil gjøre det til en dag dere vil huske!

Golfbane

Ovenfor gården, og med flott utsikt over Byneshalvøya og Gaulosen, finner du blant annet vår korthulls golfbane. I flotte naturomgivelser finner du en 9 hulls kortbane for golf. Her kan du ta et uhøytidlig «slag i det grønne» uten green-card. Golf-utstyret holder selvfølgelig vi. Hvorfor ikke unne seg en opplevelse,- gjøre noe morsomt sammen? Vi tilbyr en uhøytidlig turnering for dere på vår 9-hulls kortbane. Dette skal først og fremst være moro, og vertskapet står for instruksjon før deltakeren bli sendt ut på banen.

Andre aktiviteter vi kan tilby;

Luftbørserskyting
I skogholtet, finner du en enkel bane for skyting med luftgevær. Vi holder profesjonelt utstyr som trengs til dette.

Tårnbygging
Tårnbygging er ikke alltid like enkelt. Her utfordres deltakerne til på kortest mulig tid finne løsningen på å bygge et høyest mulig tårn av utfordrende materialet. Dette krever kreative løsninger og samarbeid!

Kart og posisjonering
I denne oppgaven blir deltakerne utfordret til å finne geografiske punkter og angi disse i kartposisjoner. De geografiske punktene blir oppgitt som rebus.

Natursti
Har du lyst til å sette kunnskapen på prøve i vår natursti? Her finner du oppgaveposter som passer for enhver, hvor du får prøvd forskjellige kunnskapsområder.

Pil & Bue
På pil og bue-banen skyter vi med profesjonelt utstyr mot blinker og dyrefigurer.

Stokken
Stokken er en øvelse hvor både konsentrasjon og samarbeid settes på prøve. Her skal deltakerne skifte plass på kortest mulig tid, uten å berøre bakken.

Skotthyllbane
I utkanten av golfbanen har vi anlagt en skotthyllbane hvor lagene konkurrere seg i mellom.

Avstandsbedømmelse
Avstandsbedømmelsen går ut på å angi avstander til 10 forskjellige punkter i terrenget.

Måloppdagelsen
Her skal deltakerne i fellesskap finne fram til gjenstander som er fordelt i området.

Kims lek
Dette er en oppgave som setter deltakernes hukommelse på prøve.

Quiz
Her får deltakerne teste sin allmenkunnskap…