+47 930 41 253 post@gildehall.no

Covid-19

.

.

.

Vi tar smittevern på alvor!

Her hos oss på Gaustad Gjerdet Gård er det viktig at våre gjester skal føle seg trygge og derfor står smittevern i fokus i alle våre arrangement. I gjennom sensommeren og høsten har vi hatt god erfaring med de retningslinjer og rutiner vi har i gjennomføring av både firmasamlinger, aktivitetsdager, kursdager, jubileum og konfirmasjoner.

En av våre fordeler er at vi har kun bestilte arrangement og kun èt arrangement om gangen. Dermed kan du og dine gjester disponere våre lokaler helt alene noe som igjen gjør til at det blir mindre trengsel og ikke kontakt med andre enn de i ditt arrangement. Vi har også en fordel med at vi har en utendørs Aktivitetsarena og Bergbutun om det skulle være ønskelig å samle dine gjester utendørs. Mulighetene er mange her hos oss!

Noen av våre tiltak er redusering av antall gjester, slik at 1-metersregelen blir innfridd, egen bordskisse slik at man skiller husstander vedr. familiearrangement, desinfiseringstasjoner på flere punkt i alle våre lokaler, høy frekvens med renhold og desinfisering av berøringspunkt underveis i arrangementet og registrering av alle gjester i forkant slik at vi kan bidra rask til evt. smittesporing.

Ut ifra de ønsker og forutsetninger det er for hver gruppe, skreddersyr vi et opplevelse for deg og dine gjester.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en trygt og trivelig opplevelse her hos oss på Gaustad Gjerdet Gård!