+47 930 41 253 post@gildehall.no

Gårdsbryllup

.

.

.

Bryllup,- en uforglemmelig dag!

En bryllupsdag skal være en begivenhet som blir uforglemmelig for brudeparet og også for deres gjester. Med et arrangementet her hos oss er vårt mål for dagen at brudeparet skal nyte dagen som gjest og legge til side tankene for det praktiske, – det er derfor vi er her! Her på Gaustad Gjerdet Gård tilbyr vi selskapslokaler med atmosfære for opptil 55 pers +/-. Utover dette antall, vil vi kunne se på alternative løsninger på vårt gårdstun, eksempelvis bryllupstelt m.m.

Planlegging

Igjennom de årene vi har drevet, har vi samlet erfaring, gode råd og ideer slik at vi har god forutsetninger for å planlegge en slik begivenhet. Her hos oss deler vi gjerne vår erfaring og kompetanse for gjennomføringen av en slik dag, og vi tilbyr derfor et kostnadsfritt innledende møte slik at dagen blir som forventet. Sammen med brudeparet skreddersyr vi arrangementet innenfor de rammer og ønsker som foreligger, og tilpasser dette. Hos oss har vi mange muligheter både når det gjelder selve vielsen og arrangementet i sin helhet.

Vielse i landlige omgivelser på Gaustad Gjerdet Gård

Byneset er omtalt som «byens grønne lunge», og her ute på Gaustad Gjerdet Gård har vi godt med plass, både innendørs og ute på gårdstunet. Med utsikt over kornåkre og frodig skog kan gårdens Frukthage eller områdene rundt Gårdsdammen være idylliske plasser for vielse. Vi ordner med oppsett slik at vielsesseremonien kan foregå enten innendørs eller utendørs,- alt etter ønske. Be oss om pris etter ønsket løsning.

Videre kan en dag se slik ut her hos oss på Gaustad Gjerdet Gård

Her hos oss kan vi tilby gode smaker innen mat og drikke igjennom hele dagen, både ved ankomst, middag og fest. Utover det som er nevnt nedenfor, spør oss gjerne om det er andre ønsker,- vi finner løsninger på det meste her hos oss på Gaustad Gjerdet gård.

Ankomst

Vi ruller gjerne ut den røde løperen ved inngangspartiet for en staselig velkomst! Om dere ikke har eget vertskap som tar i mot gjestene, blir gjestene ønsket varmt velkommen av oss. Om ønskelig kan vi her servere en felles aperitiff, -en velkomstdrikke. Hvis det skal være en stund til mat, kan vi også her tilby enkel fingermat som snacks fram til måltidet. I sommerhalvåret er Gårdsdammen eller Frukthagen et hyggelig samlingssted for en aperitiff før middag. På vinterstid er Kaffestua en fin plass for dette.

Meny

I utgangspunktet har vi menyer til enhver tid liggende ute på våre nettsider. Her er det fritt for å kombinere forretter, hovedretter, mellomretter og desserter. Vi skreddersyr gjerne også en meny for anledningen så lenge det er gjennomførbart og praktisk for gruppen. Det forutsetter at gruppen velger felles meny. Om det skulle være noen matallergier å ta hensyn til, må vi ha beskjed om dette FØR arrangementsdag, slik at vi får tilrettelegge dette for vedkommende.

Om ønskelig kan vi også tilby nattmat om festen trekker utover tidlig nattetimer. Spør oss gjerne på alternativer med tilhørende pris.

Kaker og kaffe med påfølgende avec/ bar

Etter måltidet serveres kaffe og te samt at baren er åpen. På slike feiringer er det vel tradisjon med påfølgende kakebord og om dere ønsker å medbringe kaker selv, er det i orden for oss. Vi beregner da en kakekuvert pr gjest,- dere leverer kakene til oss vi ordner resten.

Uttak av drikke igjennom arrangementet

Når det gjelder drikke igjennom arrangementet finner vi fram til løsninger som ivaretar både gjestens opplevelse og deres budsjett. Siden vi skjenker stort sett all drikke ved bordene, klarer vi å holde kontroll på dette i samsvar med deres ønsker. Vi kan også lage bonger til gjestene om ønskelig.

Pynting

På en slik dag pynter vi selvfølgelig gården til fest! Vi flagger ved den gamle melkerampen oppe ved innkjørsel og likeså ved inngangsparti. Vi sørger også for enkel blomsterdekor og levende lys i alle våre lokaler.

I Gildehallen dekker vi for et godt måltid med hvite duker, nøytrale lys og servietter samt enkel blomsterdekor punktvis på bordene. Vi vil utover dette kunne tilby oppgradering av det som inngår i grunnleie mot et tillegg. Dette kan eksempelvis være stoltrekk, tøyservietter eller andre servietter med farge o.l. samt blomsterdekor. Om ønskelig er det selvfølgelig i orden at dere supplerer med annen ønsket pynt, som f.eks. bordkort, blomster, løper, etc. Tidspunkt for egen pynting avtaler vi. Om dere ønsker kan dere komme dagen i forveien for å sette de siste detaljene med pynt og lignende om lokalet er ledig. Hvis lokalet er booket, kan dere leverer pynten til oss og vi kan være behjelpelig med å ordne dette.

Musikk/ underholding

Utover kvelden vil vel dansefoten gå, og her har vi flere alternativ når det gjelder musikk og dans. Vi rydder klart Gildehallen klar for en liten danseplass og har musikkanlegg både i Kaffestua og Gildehallen som er mulig å benytte til avspilling fra både PC, mobil o.l. Om det skulle være ønskelig med livemusikk, kan vi være behjelpelig med å ordne dette, her har vi flere alternativ i ulike kategorier, alt etter hva dere ønsker og hva som er tilgjengelig.

Gave/ gavebord

Om dere ønsker, kan vi ordne gavebord både i Vinrommet og på eget bord i Kaffestua, slik at gjester og dere får se gavene underveis. Om ønskelig kan vi oppbevare dette over natt, da bak låste dører med alarm på bygget, men på eget ansvar.

Hva kan vi tilby for en bryllupsfeiring

 • Lokalitetene Gildehallen, Kaffestua og Vinrommet til disposisjon
 • Planleggingsmøte
 • Mulighet for vielselokasjon
 • Tjenester innenfor blomster og dekor
 • Rød løper og oppgradert pynting
 • Gode smaker innen mat og drikke fra vårt eget kjøkken
 • Gratis WiFi
 • Stor gratis parkeringsplass
 • Gaverom
 • Oppbevaring av gaver over natten i låst og alarmert rom
 • Vaktmestertjenester til åpning av gaverom dagen etter og eventuell henting av kaker
 • Musikk/ underholdning
 • Foto

Be oss gjerne om et tilbud, så skreddersyr vi den spesielle dagen sammen med dere.