+47 930 41 253 post@gildehall.no

 

Et godt måltid i det gamle kufjøset som nå er Gildehallen, i Vinrommet som har tidligere vært hønsehus eller Bergbua som ligger i de gamle kutrøene oppe ved gården,- velg det som måtte passe deg og dine gjester!

Her hos oss på Gaustad Gjerdet Gård ønsker vi å lage opplevelser for våre gjester når det gjelder mat og drikke. Preg av håndverk i alle ledd skal komme fram i mat og drikke som blir servert over bordene i både Gildehallen, Vinrommet og Bergbua. Vår filosofi er at maten smaker best hjemmelaget og at maten smaker bedre med friske råvarer som gjerne er lokalt forankret. Vi er så heldige å være plassert midt i matriket Trøndelag, slik at vi har førsteklasses råvarer å ta av fra alle kanter det vi måtte ønske å ta i bruk!

Det er ikke for ingenting at et gammelt nordisk ordtak som lyder slik; «Veien til mannens hjerte går igjennom magen» har overlevd så mange generasjoner. Vi håper å nå ut til både mannen og kvinne, ungt og gammelt når det gjelder god mat og god drikke. Hos oss ønsker vi at håndverket bak maten samt god råvarekvalitet skal kunne komme fram i smakene som serveres gjesten!

Vi tilrettelegger for et godt måltid for enhver anledning og ønske og siden vi har kun bestilte arrangement har vi også mulighet til å skreddersy en opplevelse for deg og dine gjester.

 

Gildehallen,- gårdens hovedlokale

Fra riktig gammelt av, i Norrøn tid, var en gildehall samlingssted for herrefolkets festligheter. I en slik hall, ble alle de betydningsfulle gilder avholdt for blant annet brukseieren og hans menn.

Idag skal det også være slik at betydningsfulle gilder skal bli avholdt i Gildehallen, og her hos oss ønsker vi å gi gjestene en god matopplevelse med tilhørende god drikke fra vår vinkjeller. I Gildehallen dekker vi til ca 55 pers, gjerne med hvite duker, levende lys og blomsterdekor etter sesong. Gildehallen kan også benyttes som møtelokale, hvis det skulle være behov for det siden projector og lerret er tilgjengelig.

Vinrommet,- Gode smaker innen  mat og drikke for mindre grupper i gårdens chambre separe

I Vinrommet skal det være tilrettelagt for en opplevelse,- både for øye, gane og mage! Det stemningsfulle rommet ligger i gamle hønsehuset og igjennom den ene glassveggen ser man inn til gårdens Vinkjeller. Her lar vi råvarene og smakene tale for seg og vårt mål er å viderefomidle dette på en uforglemmelig måte til våre gjester.

Bergbua,- Rustikk mat rundt bålgrua i de gamle kutrøene

Oppe i de gamle kutrøene som nå er Aktivitetsarena ligger Bergbua. Med fyr på grua og lun atmosfære serverer vi gjerne både pausemat, lunsj og middag i ulike anledninger,- om det er teambygging med fotballlaget, kickoff med bedriften eller en uformell samling med familie og venner. Vi skreddesyr til enhver anledning!