+47 930 41 253 post@gildehall.no

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er GGG-logo-NY-18.jpg

Små og store krefter i drift!

I alle år har vi latt nestegenerasjon delta i hverdagens gjøremål her på gården. En familiebedrift vil si at alle krefter er i drift, uavhengig av alder. Både liten og stor har en nærhet til det som foregår på gården og dette velger vi å tro gjenspeiler seg i vårt arbeid med å gi våre gjester en opplevelse når de kommer til gårds. Heldig er vi som er en storfamilie som svinger seg når behovene melder seg!

Vi på Aktivitetsgården og Gildehallen på Gaustad Gjerdet Gård, er opptatt av at våre gjester får en god opplevelse og vi legger vekt på at gjestene skal føle seg ivaretatt under oppholdet hos oss. Når gjestene kommer til gards, står vi som vertskap og ønsker varmt velkommen!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er tuxpi.com_.1619518631-2.jpg

Olav Jørund og Sissel,- Vertskap, altmuligmann og husfrue

Olav er den man kan kalle gründer og idèmaker bak vår virksomhet i godt samarbeid med husfrua Sissel. Idag er Olav Jørund er altmuligmannen på gården. Som tidligere nevnt gjør stort sett alle alt, men Olav Jørund liker seg best ute. Han sørger for det praktiske både ute og inne på gården, har vår Aktivitetsarena i orden til enhver tid og stepper inn som assistent der det måtte være behov, gjerne som god hjelp på kjøkkenet. Han er også litt av en formidler som gjerne deler gårdens historie både fra gammeltida og nytida.

Sissel er husfrua på Gaustad Gjerdet Gård som som tidligere nevnt også en av gründerne bak virksomheten. Sissel sørger for at tallene er riktig som regnskapsfører i bedriften og sørger blant annet for at ting er på stell innendørs. Hun legger tilrette for at Gildehallen viser seg fra sin beste side med oppdekking, blomsterdekor og stemning i våre lokaler. Hun liker seg også ute i sommerhalvåret der hvor hun steller med «det grønne» som pryder gårdens kriker og kroker. Hun er også den våre gjester møter ved bordet og sørger for servering av god mat og drikke. Hun også har nok i forkant av de fleste arrangementet vært innom kjøkkenet som god hjelp.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er tuxpi.com_.1619518584-2-1.jpg

Lene,- Kundekontakt og kjøkkensjef

Lene har også i likhet med Sissel og Olav vært med fra dag 1 og er den idag som har kundekontakt, administrerende arbeid og hovedansvaret på kjøkkenet. Lene og Gaustad Gjerdet Gård er opptatt av at gjestene skal føle seg ivaretatt fra start til slutt og gjør sitt beste for å skreddersy akkurat ditt arrangement med alle de mulighetene som stedet og virksomheten har. Ved hjelp av «to gode hjelpere» som nevnt ovenfor, sørger hun også for gode smaker i mat og drikke for våre gjester. Det viktigste for henne er at håndverket bak mat og drikke samt god råvarekvalitet skal ende opp i en minnerik opplevelse for gjesten. Lene er også som de to andre «der det skjer» og er gjerne med ute å steller med aktivitetsarenaen og det generelle uteområdet,- på et slikt sted gjør alle stort sett alt!

.

Om oss | Aktivitetsgården og Gildehallen på Gaustad Gjerdet Gård

Historien bak Gaustad Gjerdet Gård

Gaustad Gjerdet  har historie langt tilbake i tid. Gaustad var i eldre tid et av høvdingesetene på Byneset, og en av de få gårdene som kirken i eldre tid ikke rådde over. Gårdshistorien er mangfoldig, og om Gaustadgårdene fortelles det bl.a. at her bodde Torstein Kugad, – den som kongen hadde utpekt til kommandant på fortet Sion, det vi idag kjenner som Sverresborg. Gaustad har i likhet med mange andre bruk, blitt delt igjennom tidene mellom brødre. Idag består Gaustad av fem gårder, hvorav en av disse er Gaustad Gjerdet Gård.

.

.

.

Idag er det fjerde generasjonen som driver gården og snart står femte generasjonen for tur. Gjennom disse generasjonene har gården tjent ulike formål, blant annet husdyrhold, plante- og blomsterproduksjon, kontorlokaler.

Gaustad Gjerdet Gård drives idag som aktivitetsarena for kickoff og teambuilding ute i de gamle kutrøene samt selskapsvirksomhet i de gamle driftsbygningene. Hønsehuset har blitt Vinkjeller, kufjøset har blitt til Gildehall samt gårdsmuseum og det gamle grisehuset har blitt til Kaffestue. 

.

Siden vi i hovedsak tar kun bestilte arrangement, har vi her anledning til å skreddersy en dag/ kveld for deg og dine etter hvilke rammer som ønskes. Om ikke annet er avtalt, har vi kun ètt arrangement om gangen, slik at alle våre lokaler er tilgjengelig for kun dere denne dagen/ kvelden.

Vi ønsker å gi en opplevelse,- god mat sammen med god drikke i historisk atmosfære!

]