+47 930 41 253 post@gildehall.no

Byneset,- Byens grønne lunge…

Ca.20 kilometer rett vest for Trondheim Sentrum, finner du oss her på Gaustad Gjerdet Gård. Omkranset av fjordene Gulosen, Orkdalsfjorden og Trondheimsfjorden, ligger den idylliske Bynes-halvøya, – Byen grønne lunge, som fremdeles kan «lukte av vår, sommer og høst». Her ute ligger vårt gårdsbruk, Gaustad Gjerdet Gård i vakre naturomgivelser.

Vi på Aktivitetsgården og Gildehallen på Gaustad Gjerdet Gård, er opptatt av at våre gjester får en god opplevelse og vi legger vekt på at gjestene skal føle seg ivaretatt under oppholdet hos oss. Når gjestene kommer til gards, står vi som vertskap og ønsker varmt velkommen!

 

Vi ønsker å gi en opplevelse,- god mat sammen med god drikke i historisk atmosfære!

Det er ikke for ingenting at et gammelt nordisk ordtak som lyder slik; «Veien til mannens hjerte går igjennom magen» har overlevd så mange generasjoner. Vi håper å nå ut til både mannen og kvinne, ungt og gammelt når det gjelder god mat og god drikke. Hos oss ønsker vi at håndverket bak maten samt god råvarekvalitet skal kunne komme fram i smakene som serveres gjesten!

Vi tilbyr lokaliteter for både møter, kurs, runde dager, kick-off og teambuilding med mer. Man trenger ikke å finne noen annen unnskyldning heller, enn at du bare ønsker å samle kollegaer, familie eller gode venner til et hyggelig lag med det som måtte høre til.

Siden vi i hovedsak tar kun bestilte arrangement, har vi her anledning til å skreddersy en dag/ kveld for deg og dine etter hvilke rammer som ønskes. Om ikke annet er avtalt, har vi kun ètt arrangement om gangen, slik at alle våre lokaler er tilgjengelig for kun dere denne dagen/ kvelden.